Košarkaš Crvene zvezde Jago Mateus dos Santos "oštri" se za naredni večiti derbi s Partizanom.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Zvezda je u četvrtak popodne poražena u prvom ovosezonskom derbiju u Evroligi, a već u ponedeljak se iste ekipe sastaju u ABA ligi.

PROČITAJTE JOŠ:

Jago je imao 11 poena za poraženu Zvezdu, dok je Aleksa Avramović imao 14 poena i bio je ključni razlog za pobedu crno-belih 88:86.

Upravo na Avramovićev račun sada je provokaciju uputio Jago koji je na profil postavio fotografiju svog izraza lica u situaciji kada je Aleksa prišao njemu i Milošu Teodosiću dok su se dogovarali.

Jago je i napisao „nova profilna fotografija“, uz skrinšot iz TV prenosa, a onda je promenio i naslovnu fotografiju.

Tu je postavio detalj kada je izdriblao Avramovića i bacio ga na pod, pre nego što je pogodio šut sa distance za Zvezdinih +9.

Foto: Printscreen X / Yago Mateus

Oba tima su tokom utakmice imala dvocifrenu razliku, kao što su nas Partizan i Zvezda već navikli u proteklih godinu, dve i oba tima su tu razliku ispuštala.

Zato se sve rešavalo u napetoj završnici gde su Šabaz Nejpir i Teodosić promašivali kad je najviše bilo potrebno njihovom timu.

Partizan je i u derbiju u ponedeljak domaćin u ABA ligi i crno-beli u dosadašnjem delu sezone imaju jedan poraz od Mege iz četiri meča ukupno.

Zvezda je do sada odigrala četiri utakmice i ima sve četiri pobede, pa u trci sa večitim rivalom može da mu nanese udarac ako već sada pobegne na dva trijumfa viška.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar