Crvena zvezda od 19.45 gostuje Fenerbahčeu u 3. kolu Evrolige i jedna ekipa će doživeti prvi poraz u novoj sezoni, pošto i jedni i drugi imaju učinak 2-0.

I ove sezone na našem portalu čeka vas košarkaški podcast „Pick and roll„, nastavljamo gde smo stali na Nova.rs posle ruki sezone sa Mićom Berićem i družimo se svakog ponedeljka sve do borbe za titulu Evrolige.

Zvezda je posle startnog trijumfa u Paruzu savladala i Baskoniju u Areni (78:71), i tako prvi put u klupskoj istoriji sezonu u Evroligi započela sa 2-0.

PROČITAJTE JOŠ

Bitna stavka je i povratak Miloša Teodosića posle odrađene suspenzije, a pred duplo kolo i paklen raspored srpskog i regionalnog šampiona.

Sada gostuje Fenerbahčeu od 19.45, pa u petak dočekuje Barselonu u 20 časova, sledi duel sa Realom u Madridu, pa još jedno duplo kolo u okviru kojeg ima gostovanje Žalgirisu i meč sa Panatinaikosom kod kuće.

„I u najavnom podcastu rekao sam da mi je Fener jedan od najozbiljnijih kandidata ne samo za Fajnal-for, nego i za osvajanje. Pobedio je dva izuzetno teška protivnika, Olimpijakos i Efes, i to dovoljno govori koliko su spremni. Povredio im se Vilbekin, sad će sigurno Boldvin imati i veću minutažu i daleko veću ulogu, pitanje je da li mogu da dovedu neko adekvatno pojačanje sada… Oni su favoriti, ali Zvezda ulazi sa ogromnim samopouzdanjem, sećamo se duple pobede protiv Fenera prošle sezone i velike pobede u Istanbulu“, poručio je Mića Berić, što vas čeka u videu na vrhu.

Dotakli smo se i slučaja Fakundo Kampaco, odnosno kako večiti nemaju ravnopravan tretman u Evroligi kada je reč o sličnim situacijama, u kojoj je na kraju prošle sezone bio Teo posle gostovanja Efesu u poslednjem kolu.

Najblaže rečeno čudna situacija da klub gotovo može da bira, na neki način, za koju utakmicu će igrač da joj bude suspendovan i naknadno stigla kazna samo govori u prilog onoga što je i Mića Berić istakao u podcastu „Pick and roll„.

Dotakli smo se i rasporeda večitih, paklenog za Zvezdu i daleko boljeg za Partizan pred duplo kolo i do kraja oktobra, a sve to i još mnogo toga čeka vas u četvrtoj epizodi podcasta PnR.

Naše podcaste možete slušati i na platformama apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar