Foto: Twitter/Euroleague

Nova sezona Evrolige kreće u četvrtak kada će prvi na teren istrčati košarkaši Albe i zvaničnog šampiona Panatinaikosa, a iste večeri će na teren i ekipe Baskonije i Partizana.

U čast nove sezone, Evroliga je pripremila neverovatan spot koji ujedno promoviše i 25 godina od postojanja takmičenja koje se tada otcepilo od FIBA.

Spot je odiševio svojom kreativnošću i originalnošću, a u njemu se pojavljuju brojne legende ovog takmičenja kroz istoriju.

PROČITAJTE JOŠ

Glavni akter je naravno najtrofejniji trener evropske košarke svih vremena Željko Obradović, a srpsku košarku reprezentuju i Miloš Teodosić, Bogdan Bogdanović i Dejan Bodiroga.

Glavna tema je žurka Evrolige na koju su pozvani svi velikani, ali stvari krećeu naopako kada umesto na žurci Evrolige deo greškom završi na nečijem rođendanu gde se ludo zabavljaju.

Željko Obradović se u spotu pojavljuje sa kombijem iz kojeg izlazi uz komentar da je poveo svoje prijatelje misleći na trofeje Evrolige, a sa jednim ulazi i na žurku.

U spotu se prvo pojavljuje Pablo Laso koji otvara sanduče sa pozivnicom za žurku. Miloša Teodosića u spotu nervira uporno zvanje telefonom, nakon čega traži da mu ostave parče torte jer možda stigne pre nego što sezona počne.

Polako se pojavljuju broni asovi koji se spremaju i kreću na žurku, ali deo njih na čelu sa Željkom greškom ode na 25 rođendan.

Na drugoj strani, na pravoj žurci Dejan Bodiroga. Šarunas Jasikevičiju. i Teodoros Papalukas nervozno čekaju goste, da bi Bodiroga odlučio da pozove Željka kada shvata da nešto nije kako treba.

„Aleksa, stop d mjuzik“ dobacuje Željko di-džeju i javlja se na telefon Bodirogi.

„Vatsap brate“, uzivkuje popularni Žoc, kada u trenutku ostaje bez teksta nakon što je shvatio da su na pogrešnoj žurci.

Tada u kadar uskače i Boggan Bogdanović koji poziva Bodirogu i ekipu da dođu na njihovu žurku koju su „razvalili“

Za kraj, sledi i moto čitavog spota.

„Kada legende sretnu, fanove slavlje može da počne“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar