Bodin Šaranović prati Partizan u pohodu na novi brejk.

Foto: Nova.rs, Shutterstock

Košarkaši Partizana u četvrtak od 20.45 gostuju ekipi Real Madrida u drugoj utakmici plej-of serije. Crno-beli su slavili u prvoj utakmici u utorak takođe u prestonici Španije.

Pročitajte još

Član španske nacionalne akademije, košarkaš Bodin Šaranović govorio je o predstojećoj utakmici.

„Sa košarkaške strane, večeras očekujem bolje partije Džanana Muse i Džejmsa Nanelija. U prošloj utakmici, Musa je odigrao loše, pa su odgovornost preuzeli Gabrijel Dek i Geršon Jabusele. Panter je dobio dodatno samopouzdanje nakon onakvog nastupa u prošlom meču. Svi znamo kakav je igrač i mislim da će ponovo pokazati maksimum, uz njega očekujem da proradi drugi igrači koji su poenterski bili lošiji u prvoj utakmici. Očekujem kvalitetan meč, i mislim da Partizan može doći do još jedne pobede. Imaju kvalitet da dobiju i preostale dve utakmice i da odu odmorni na Fajnal-for“, rekao je Šaranović

Iskoristio je priliku da pozove sve mlade igrače da dođu u Španiju.

„Ja sam u Madridu četiri godine, došao sam ovde kao 14-godišnjak. Član sam Španske akademije, takmičimo se u mlađim ligama, igram i seniorsku ligu, prelep grad za život i za razvoj igrača. Zvao bih sve mlade igrače da dođu ovde i da vide kakav je grad i kakva je košarka ovde. Što se tiče Partizana, voleo bih, ali ne bih previše mislio o tome da se ne izjalovi, ali to je moja želja, da igram za Partizan, ne bih previše mislio, ali to mi je cilj“, poručio je Šaranović.

BONUS VIDEO „Nemamo šanse da prođemo, nemoguće je pobediti u Srbiji“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar