Košarkaši Crvene zvezde nisu uspeli da pobede Valensiju na gostovanju u dvorani "La Fonteta", pa je domaćin slavio sa 85:81.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Crveno-beli su imali odličnu šansu da u 12. kolu Evrolige upišu prvi trijumf na gostovanjima, ali su je propustili.

PROČITAJTE JOŠ:

Kaskali su na poluvremenu 16 poena za Valensijom, u nastavku su uspeli da uđu u egal završnicu i u samoj završnici je Nemanja Nedović pogodio za 81:81.

Ekipa Janisa Sferopulosa je u tim trenucima ostala bez energije i prave ideje kako da reši meč u svoju korist, mada je Miloš Teodosić preko Brendona Dejvisa imao šut za tri poena i preokret u trenutku kada su Španci vodili sa 83:81.

Pogodio je tablu, Dejvis je na drugoj strani istrčao kontru i posle faula je rešio meč.

O ovim detaljima, ali i o ostalim razlozima poraza u „La Fonteti“ diskutovali su Oliver Mijušković i Miloš Ljubisavljević, novinari portala Nova.rs.

Lošiji šut za tri poena, broj izgubljenih lopti, izostanak ključnih šuteva glavnih igrača, sve je to bilo deo problema u sredu uveče.

Janis Sferopulos i njegovi igrači će priliku za popravni imati već za dva dana kada takođe igraju u gostima, ovog puta Baskoniji koju je u poslednje vreme na noge podigao Duško Ivanović, a kompletnu analizu poraza od Valensije možete da pogledate u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Uživo sa Oliverom i Milošem na poluvremenu utakmice Valensija – Crvena zvezda

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar