EPA-EFE/GEORGIA PANAGOPOULOU

Zadovoljan onim što je video od svojih igrača

Trener Valensije Aleks Mumbru pričao je o pobedi svog tima nad Crvenom zvezdoim rezultatom 85:81 u 12. kolu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

„Dobra utakmica, pre svega prvo poluvreme. Dobro smo igrali u odbrani, napadu, gradili igru, ali smo potom pali u nastavku, Zvezda je igrala sjajno, igrali su gosti fizički dosta jače. Mnogo smo često gubili loptu, promašivali otvorene šuteve. U poslednjoj četvrtini smo odigrali bolje i na kraju smo ostvarili pobedu. Ušli smo u dramu, oni su pogodili tu trojku. U poslednjim sekundama, nakon što smo obećali sebi, dali smo sve od sebe. I dobro, moram da budem srećan zbog ekipe, veoma važna pobeda za nas, srećan sam zbog Fontete, dali su nam dosta podrške. Moramo da se skupimo i da nastavimo ovako, ponovo imamo meč za 48 sati. Svi igrači skoro su sada na raspolaganju, što je jako važno, prvi put posle dužeg vremena“, rekao je Mumbru.

Pojasnio je šta njega ekipa treba da popravi.

„Da, moramo da pokušamo da izvučemo najbolje iz sebe. Uvek morate da gledate da će svakog drugog dana neko drugi uspeti da iskoči. Defanzivno moramo da igramo daleko bolje i videćemo da rotiramo igrače u predstojećim utakmicama“.

Valensija je imala pad u igri u trećem periodu, ali to je an kraju nije koštalo.

„Mislim da je gostujuća ekipa bila dosta fizički snažnija u tim momentima. To je velika ekipa, znate kakve rezultate postižu, nikada nije lako igrati sa njima. Videli ste da nam se to desilo i na prethodnom meču sa Baskonijom u Evroligi“.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar