Podeli:
Misel Obama
Mišel Obama Foto:EPA-EFE/STR

Nekadašnja prva dama Sjedinjenih Američkih Država Mišel Obama koristi svaku priliku da kao uticajna ličnost govori o temama od opšteg značaja, što joj, prema mišljenju velikog broja Amerikanaca, dobro polazi za rukom.

Ovoga puta pripremila je podkast jednostavnog naziva “The Michelle Obama podcast.” Svi zainteresovani slušaoci mogu ga potražiti na platformi Spotifaj, kao i na Obama Higher Ground, koja se bavi industrijom zabave, a osnivač je njen suprug Barak Obama.

Vest je osvanula na Tviter nalogu, gde je Mišel sa velikim ushićenjem najavila ovaj projekat.

Mišel je pojasnila da je ova godina teška za sve, te da se nada da će njen podkast pomoći svima da prepoznaju kroz šta zapravo prolaze i možda pokrenuti razgovore sa bližnjima. Prva epizoda objavljena je u sredu 29. jula, na već navedenoj adresi.

Strani mediji navode da nas očekuje pregršt kvalitetnog sadržaja, gostiju i saveta kako bismo što lakše prebrodili neizvesnost i strepnju koje nas tište.

“City magazin” navodi da su u izjavi za javnost predstavnici platforme Spotifaj otkrili da je podkast svojevrsni dnevnik Mišel Obame, koji ističe koliko je nekad dobro pokazati ranjivu stranu, otvoriti se i fokusirati se na najvažnije aspekte života. Govoriće se o ličnom blagostanju, kao i dobrim međuljudskim odnosima i vezama.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar