Podeli:
Foto:EPA-EFE/NINA PROMMER

U najnovijem Instagam lajvu u kome su učestvovale pevačica Majli Sajrus i manekenka Hejli Biber, supruga pevača Džastina Bibera, došlo je do prepirke između dveju zvezda zbog religioznih stavova.

Naime, opšte je poznato da Majli Sajrus nije najveći fan religije i religioznih okupljanja, a sa druge strane, Hejli Biber se tokom poslednjih godina, a pogotovo otkako je u braku sa Džastinom Biberom, okrenula veri i hrišćanstvu.

PROČITAJTE JOŠ

Njih dve su otvoreno govorile o veri, Bogu i religiji, a Majli je tom prilikom istakla da je prestala da ide u crkvu, nakon što su njeni gej prijatelji bili primoravani da idu na terapije konverzije – iz gej u strejt ljude – što je u pojedinim državama SAD i dalje legalno, iako je nauka utvrdila da to nije moguće.

“U srednjoj školi sam imala gej prijatelje i to je razlog zbog kog sam napustila moju religiju, nisu bili prihvaćeni. Njih su slali na terapije konverzije, dok sam i ja sama imala poteškoća sa shvatanjem sopstvene seksualnosti”, izjavila je pevačica, a manekenka je uzvratila:

“Verujem da Isus voli sve ljude, bez obzira ko su u životu. Imala sam problema sa crkvom posebno kada bi se ljudi osetili isključenim i neprihvaćenim zbog činjenice ko su i koga vole”, odgovorila je manekenka.

Njihov razgovor ipak se završio u pozitivnom tonu, ali ni jedna ni druga nisu odustale od svojih stavova.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.