Foto: Prtinscreen/YouTube/Slobodan Milic

Koliko ste puta gledali određeni film i zamišljali svog omiljenog glumca u nekoj ulozi, koju bi, prema vašem mišljenju, sigurno bolje odradio neko glumac koji zaista tumači ulogu?

Snovi bi vam možda i postali java, da pojedine javne ličnosti nisu odbijale uloge, zbog drugih poslova, ili njima poznatih razloga. To naravno, ne znači da glumci koji su dobili uloge nisu savršeno dočarali određeni lik i prikahzali ga u najboljem mogućem svetlu. U takvim slučajevima definitivno važi krilatica: „Nije kome je namenjeno, već kome je suđeno“

Ljubiši Samardžiću ponuđena je uloga pevača u filmu „Ko to tamo peva“, ali je ona na kraju ipak pripala Draganu Nikoliću.

Ulogu Voje u popularnoj seriji „Otvorena vrata“, prvobitno je trebalo da igra glumac Vojin Ćetković koji je ovu ulogu odbio. Nikolu Đurička je to proslavilo.

Uloga Maneta u najgledanijem filmu 2002. godine „Zona Zamfirova“ bila je namenjena Sergeju Trifunoviću. Prihvatio ju je Vojin Ćetković.

Ambicioznu Ninu Andrejević u seriji „Bolji život“ koju je igrala Snežana Savić, trebalo je da glumi Lepa Brena, koja je ulogu odbila zbog turneje.

Reditelj Srđan Dragojević želeo je da Dragan Bjelogrlić dobije ulogu Anđela u poznatom filmu „Mi nismo Anđeli“, ali je Bjelogrlić ovu ponudu odbio. Maestralno ju je odigrao vizuelni umetnik Uroš Đurić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Komentari

Svi komentari (6)