U emisiji “Praktična žena” Nataša Pavlović je ugostila Aleksandru Milošević koja je pokazala recept za pastu s lukom.
340 g paste
2 kašike putera
2 kašike maslinovog ulja
3 luka
5 čena belog luka
3 kašičice majčine dušice
1/3 šolje belog vina
1 kašika soja sosa
so, biber
1 kocka za kokošiju supu
1 šolja vode
1/3 šolje pavlake za kuvanje
1,5 šolja rendanog sira
Zagrejte tiganj sa puterom i malo ulja. Kada se rastopi i zagreje dodajte luk i dinstajte dok se luk ne karamelizuje. Mešajte sve vreme da ne zagori. Sada dodajte vino. U drugoj činiji u vodi rastopite kocku za supu.
Skuvati testeninu. U luk dodajte supu i skuvanu testeninu, pa nastavite da krčkate dok se testenina lepo ne poveže, zatim dodati pavlaku, soja sos i rendani sir.
Mešati dok se sir ne istopi i odmah poslužite.