izbori 2020 sns
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da je izborna lista "Aleksandar Vučić - za našu decu'' ostvarila veliku pobedu u beogradskoj opštini Stari grad, gde je od 56 odborničkih mesta osvojila 27 mandata, odnosno 45,38 odsto glasova.

„Obe opozicione liste potučene su do nogu, iza kojih su tajno stajali Đilas i DS. Lista bivšeg predsednika opštine Stari Grad i Đilasovog saradnika osvojila je samo 14,99 odsto ili 9 mandata ili tri puta manje od nas“, napisao je Vesić na Fejsbuku.

On navodi da je SPS osvojio 10,26 odsto ili 6 mandata, a lista okupljena oko „krhotina Demokratske stranke“ 8,7 odsto glasova.

Велика победа изборне листе “Александар Вучић – за нашу децу” на Старом Граду! Од 56 места колико има Скупштина градске…

Posted by Горан Весић on Понедељак, 22. јун 2020.

Lista Aleksandra Šapića osvojila je 8,58 odsto glasova i pet mandata, dok je Metla osvojila 8,32 odsto glasova i 4 mandata.

„Posle 28 godina vlade DS i njegovih otpadnika na Starom gradu konačno će ova opština imati vlast koja će voditi istu politiku kao i Grad Beograd i Vlada Srbije. To će omogućiti harmoničan razvoj Starog grada i doneti dobro svim građanima. Prvi takav projekt je linijski park“, najavio je Vesić na Fejsbuku.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare