Novinarka N1, Žaklina Tatalović gošća je nove epizode prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao.

Televizja N1, zajedno sa još 13 televizija, konkurisala je za četiri nacionalne frekvencije koje REM treba da dodeli najkasnije do 4. avgusta.

Prilikom predaje dokumentacije, dočekala nas je direktorka REM Olivera Zekić i poručila da nam drži palčeve. Koliko god neki drugi pričali da nacionalna frekvencija više i nije bitna, jer veliki broj ljudi prati program televizija na kablu, broj televizija koje su se prijavile na konkurs REM govori da je, ipak, važno da svi građani Srbije imaju priliku da vide program koji se emituje kaže Tatalović.

POGLEDAJTE JOŠ

Prema njenim rečima, u Srbiji se trenutno ništa ne dešava što bi dovelo do nekog rešenja.

Priča se o tome kako je sada trenutak kada se rešava da li će Srbija postati ili ne pravna država, a naš pravni sistem je odavno srušen, i to u Hercegovačkoj. Kod nas je sve na čekanju. Tako se sada čeka formiranje nove Vlade koje će se desiti tek u oktobru, ako se završe izbori u Trnovcu. Ministri koji se nadaju da će ostati, čekajući na odluku da li će ostati u Vladi, ne mogu da idu na more zbog toga – ističe Tatalović.

Ona je govorila i o tome kako je autostopom htela da se vrati iz Indije kada je izveštavala o poseti Aleksandra Vučića ovoj zemlji, kako je „spasavala“ neke od zvaničnih poseta aktuelnog predsednika, koga sve u četiri ujutru predsednik Srbije zove telefonom, koja su to najvažnija pitanja ne koje nije dobila odgovor od Vučića i zašto je Ana Brnabić insistirala da je upravo ona prati na putovanjima, pogledajte već od 20 sati u novoj epizodi DLZ samo na našem portalu.

BONUS VIDEO: DLZ: Isterivanje Mitrovića iz Save Manojlovića

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar