Podeli
Foto: Ivan Dinić/Nova S

Predsednik Narodne stranke, ali i „vođa međunarodne bande lopova“ kako ga nazva pre nekoliko godina Aleksandar Vučić, Vuk Jeremić gost je 147. izdanja Dobar, loš, zao.

Pored kineskog gambita u troje, DLZ ovoga puta posebnu pažnju posvećuje dolasku kineskih vakcina i činjenici da nam svima redom predsednik Srbije spasava živote, monstrumu iz škole glume, ceni obraza, frilenserima, ali i novom, možda i najefikasnijem lečenju protiv koronavirusa – klistiranjem uz pomoć sopstvene prokuvane mokraće koju preporučuje neki Neđo u jutarnjem programu na Hepi televiziji.

U to ime, Marko je odlučio da proba ovu tehniku borbe protiv epidemije, a Kulačin vodi na piće onoga ko prevede šta je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović izjavio pre neki dan.

Mala, ali odabrana, ekipa DLZ posebno je ponosna na činjenicu da je prošlonedeljnom epizodom uspela da iznervira dva srpska bedema – Sarapu i Đuku, a da se nada da će to ovoga puta uspeti sa DrKonom zbog njegovog „autoritativnog“ lupanja prstima o sto.

Nova epizoda DLZ je večeras od 20 sati na portalu Nova.rs, a od 23h na TV Nova S.

#izVucicemose
Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar