Vesna Rakić Vodinelić u DLZ: Đukanović je privid!

Podcast 12. jan. 202210:24 > 10:27
Podeli:

Posle jednonedeljne pauze, omiljeni i jedini politički špageti istern Dobar, loš, zao vraća se u etar.

Gost srpsko-novogodišnjeg i predreferendumskog izdanje DLZ je profesorka dr Vesna Rakić Vodinelić, a glavna tema razgovora jeste predstojeći referendum. Da li treba izaći na referendum i kako glasati su pitanja na koje je profesorka dala odgovor.

Sa njom su autori DLZ Marko Vidojković i Nenad Kulačin razgovarali i o predstojećim izborima, ali i sankcijama koje Sjedinjene Američke Države uvode ljudima bliskih srpskom predsedniku Aleksandru Vučiću.

- Ustav ne sme da se menja na način na koji se sada planira. Da se odloži, ili prolongira, više ne može, ali je činjenica da mi živimo u nekoj vrsti vanrednog stanja zbog epidemije i zbog toga imam razumevanje za sve koji zbog korone neće da izađu na izbore. Za ostale izgovore nemam razumevanje. Treba izaći i glasati protiv – kaže Rakić Vodinelić.

Prema njenim rečima, vlastima nije mnogo stalo do ovog referenduma, jer se nisu ni potrudili da organizuju neku kampanju.

- To što se narodni poslanik izjašnjava protiv ustavnih promena je najobičniji privid i ništa drugo. Uostalom, poslednja istraživanja govore da je najveći broj ljudi koji neće izaći na referendum, a da je veći broj onih koji će glasati „protiv“ nego „za“ – ističe gošća DLZ.

Prvu ovogodišnju epizodu DLZ možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video - Utisak nedelje: Vesna Rakić Vodinelić, Miodrag Jovanović i Milan Antonijević

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar