Podeli

Veljko Pajović, novinar Nova.rs, svojevremeno kultni glas radija StudioB, retko gostuje u medijima, što je velika šteta. Snaga njegovih reči ogromna, zbog čega je i dalje uzor mnogim novinarima i novinarkama.

U podcastu Snaga uma, sa voditeljkom Miljanom Nešković, gospodin Pajović je govorio o uzorima nekad i sad, o stanju profesionalizma u Srbiji, o posvećenosti i poštovanju prema profesionalnom pozivu, novinarstvu, obesmišljavanju svega, udvorištu, ali i o tome zašto je ipak bolje biti dobar i pošten.

“Kada govorite i pišete, nije vaš posao da gazite preko ljudi, već da radeći jedan častan posao, kao što je novinarski, pomognete ljudima”, istakao je gospodin Pajović u epizodi koju vredi pogledati dva puta.

O podcastu Snaga uma:

U stresnim vremenima ponedeljkom odvojite vreme za malo mira i poslušajte „Snagu uma“, podcast Miljane Nešković, u kom zajedno gajimo kulturu konstruktivnog i pristojnog razgovora, promišljamo i učimo o stvarima koje su suštinski važne.
Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar