Večeras poslednja epizoda DLZ u sezoni

Podcast 28. jul. 202109:15
Podeli:

Posle skoro deset meseci neprekidnog rada, Nenad Kulačin i Marko Vidojković mogli bi još, ali letnja pauza je nešto što čeka svaku emisiju, a u istoriji DLZ ona nikada nije bila kraća. U prvom delu emisije, autori su ispunili obećanje, objavili skandiranje navijača Partizana protiv predsednika Srbije i nagradili ga tako što su ustali sa svojih stolica i aplaudirali neustrašivom grobarskom istoku.

Nezaobilazna je priča o transkriptima iskaza Veljka Belivuka pred tužilaštvom, u čiju autentičnost autori veruju, kao i o transkriptu razgovora Veljka Belivuka i njegovog advokata, koji je objavio Dragan J Vučićević.

Ne zna se šta je gore – da li je ovaj transkript istinit ili ne, jer ako je istinit onda to znači brutalnu povredu privatnosti odnosa advokata i klijenta i praktično kraj pravosuđa u Srbiji, a ako nije, to jasno govori da se režim služi teškim izmišljotinama, u velikom strahu od onoga što bi Belivuk tek mogao da kaže na sudu.

Intervju je ovog puta bio sa autorima emisije, a brojna pitanja su im postavljali pratioci na Tviteru. Bilo je reči o tome koliko su plaćeni da izdaju Srbiju, da li će biti promena u emisiji od septembra, da li totalni anonimusi mogu biti gosti u emisiji i naravno reč-dve o Šapiću. DLZ možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu, a televizijska premijera je u 23h na Nova S.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar