Zašto mere za sprečavanje prekomerne buke ne važe za "odabrane" i bliske vlastima? Zašto niko nije konsultovao ugostitelje kada je donosio zakon koji bi trebalo da ograniči buku iz kafića i noćnih klubova? Zašto država nije pomogla onima koji su jedva preživeli u ugostiteljstvu za vreme korone?

U Srbiji lokali niču kao pečurke jer ne postoji strategija o broju ugostiteljskih objekata i njihovoj lokaciji. Zašto ograničenje radnog vremena kafića, restorana, barova i noćnih klubova nije prilagođeno urbanom i modernom životu? Da li je nestala srpska kafana? Hoće li splavovi nestati ili opstati? Ko se bavi i ko su vlasnici „industrije zabave“ u Srbiji?

Gost: Miša Relić, Predsednik Udruženja noćnih klubova i barova.

POGLEDAJTE JOŠ

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastboxdeezer i podcast.rs.

BONUS VIDEO: Zarđali tramvaji saobraćaju Beogradom

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (0)