Novopečeni samostalni podcaster Teša Tešanović gost je tradicionalne epizode Dobar, loš, zao pod šajkačama povodom srpske Nove godine.

Iako su dijametralno suprotni sa idejama svog gosta, Marko Vidojković i Nenad Kulačin su pokazali kako je normalno, ali u pojedinim trenucima, i zabavno razgovarati sa neistomišljenikom.

– Zbog svega što sam radio na Balkan Info, smatram sebe moralno odgovornim za medijsko trovanje. Jesam otkrio Miroljuba Petrovića, ali nisam želeo više da učestvujem u nečemu što promoviše reptilijance, ravnozemljaše i ostale stvari koje su postale dominantne – ističe gost DLZ.

Tešanović, koji za sebe tvrdi da je desničar, nije imao lepe reči za aktuelnog predsednika Srbije.

– Cilj Aleksandra Vučića je da zaglupljuje narod i zbog toga napada i podcaste na internetu. Čovek je pojmovno odvratan – ističe Tešanović.

Prema njegovim rečima, u ratu između Rusije i Ukrajine i Rusije apsolutno je na strani Vladimira Putina.

– Toliko sam protiv Amerike i Zapada da bih bio i protiv nas kada bi nam oni pomogli da povratimo Kosovo u sastav Srbije – kaže on.

Kako je moguće da desničar tvrdi da je ideja o Jugoslaviji bila dobra i da ćemo se kad tad ponovo vratiti na nju, u kakvom su to dogovoru Vučić i Kurti i kada će biti moguće ujedinjene levice i desnice po pitanju smene vlasti u Srbiji, pogledajte već od 20 sati na našem portalu ili YouTube kanalu Nova S.

BONUS VIDEO: DLZ i dr Boban Stojanović: „Drogirani Super Mario na čelu BIA“

Komentari

Svi komentari (1)