Šta kada vam MTS naplati 1.000 za usluge koje niste tražili

Podcast 11. jun. 202110:14
Podeli:

Šta raditi kada vam MTS naplati 1000 dinara za usluge koje niste tražili? Kome vratiti novac od državne kovid pomoći koja je greškom uplaćena na račun firme? Ko je odgovoran za ruženje grada raznim oglasima i kome to prijaviti? Zašto radnici gradske čistoće ne zatvaraju kontejnere?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram