Narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević postao je prava zvezda Skupštine Srbije posle izlaganja kojim je naterao Vučića da promeni sve boje i izraze na licu. Time je zaslužio poziv u prvi srpski politički špageti istern Dobar, loš, zao.

Poslanik Milivojević je rekao da je dobro po Srbiju to što je predsednik Srbije 25 sati boravio u Skupštini Srbije.

– Dobro je što se bio pod budnim okom opozicije, jer se za to vreme ništa loše nije desilo Srbiji. Niti je Srbija zadužena za to vreme novim milijardama, niti se desio neki sukob, sve je nekako bilo mirno. Tako je i sada kada je daleko od Srbije – kaže Milivojević.

On tvrdi da je ranije sve ugovore o zaduživanju „aminovala“ Skupština, a da sada niko ne zna odakle će stići ta milijarda koju je ugovorio u Ujedinjenim Arapskim emiratima.

– Ko zna, možda ta milijarda dođe sa Jovanjice. Vučić se predozirao vlašću i zadužuje nas kako hoće. Normalno je tako kada nemamo vladu. Novu vladu očekujem između 20. i 24. oktobra. Svinja se, skoro, dva puta oprasi, dok mi dobijemo vladu posle izbora – dodaje Milivojević.

On je objasnio zašto je Anu Brnabić uporedio sa teglom kiselih krastavaca, zašto danas nemamo nešto nalik Otporu, ali nije mogao da razreši dilemu kako je Vučić uspeo 14 sati izdrži, a da ne ide u toalet. Da li su u pitanju pelene, kateter ili neke čudne supstance, ostaće velika enigma za sve.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate već od 20 sati na našem portalu i na YouTube.

BONUS VIDEO: DLZ i Rada Trajković: Ujedinjenje Albanije i Kosova, najjači projekat u regionu

Tagovi

Komentari

Svi komentari (0)