Snaga uma: Zašto i dalje mnogi kriju anksioznost?

Podcast 19. okt. 202015:59 > 16:00
Podeli:
Ilustracija:Slađana Đermanović/Nova.rs

Branislava Brana Antović, novinarka i blogerka, sa Miljanom Nešković govori o svom iskustvu s anksioznim poremećajem. Kako izgledaju Branine "male pobede", kako anksioznost ume da blokira svakodnevni život, kako da se oslobodimo tog tereta, ali i kako da se ophodimo prema bliskim ljudima koji pate od anksioznosti, neke su od tema koje se posebno nameću u godini u kojoj stručnjaci procenjuju da je oko 70 odsto građana iskusilo neki vid anksioznosti.

Jasno je da saveti poput „nemoj da misliš na to“, „smiri se“ ili „oraspoloži se“, u ovim slučajevima nisu dobar pristup.

Bilo da „vam se povremeno javi nemir u grudima“, ili u svom okruženju imate osobe koje prolaze kroz nešto slično, pogledajte/poslušajte ovaj razgovor.

O podcastu Snaga Uma:

Novinarka Miljana Nešković se sa svojim sagovornicima u podcastu Snaga uma, bavi „sitnim i krupnim stvarima“ koje nam svakodnevno utiču na raspoloženje i kvalitet života, dilemama na polju očuvanja mentalnog zdravlja, svakodnevnim izazovima, načinima na koje komuniciramo i percipiramo stvarnost.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar