Kako se gradi finansijsko samopoštovanje? Iako novac ne utiče mnogo na živote onih koji ga imaju, besparica i te kako ume previše da utiče na način razmišljanja onih kojima se uvukla u život. Kako pronaći "svoju strast", sanjati veće snove i graditi planove kad izgubiš posao usred pandemije, a bliži se dan plaćanja kirije? Ili kad radiš po 12 ili 15 sati svaki dan, za nedovoljno novca, pa ne stižeš ni da se odmoriš, a kamoli da planiraš veće stvari? Kako izaći iz tog začaranog kruga? Kako se izboriti prvo za normalan život u kom imamo prostora da razmišljamo o onome što nas usrećuje? Šta ne smemo da dozvolimo svojim poslodavcima?

Na ova i mnoga druga pitanja o novcu i uspehu odgovarala je Mila Litvinjenko, žena koja je osnovala i izgradila jednu od najvećih kozmetičkih kuća u ovom delu Evrope i koja danas važi ne samo za jednu od najuspešnijih poslovnih žena, već i za posebnu energiju u biznisu, zbog čega je inspiracija mnogima.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (4)