Slobodan Stupar: I Norijega je sedeo sa mnogima

Podcast 17. mar. 202108:00 > 08:37
Podeli:

Naš poznati novinar Slobodan Stupar gost je 155. izdanja emisije Dobar, loš, zao. Stupar tvrdi da ne postoji sukob između grupa unutar Srpske radikalne stranke, već samo jedan kartel koji se urušava.

– Taj sukob se samo fingira. Srbija je danas apdejtovana verzija Radovana Trećeg. Komičnije je gledati Vučićeve nastupe od Monti Pajtona i Ko to tamo peva – kaže Stupar.

On je podsetio da je svojevremeno i Norijega sedeo sa Reganom i slikao se, a onda je kasnije došao američki helikopter po njega.

– U našem slučaju, ne znam ko će biti Regan – napominje Stupar.

Srbije je, kako kaže, jedina država u kojoj se narod plaši vlasti, jer se u svim ostalim – vlast se plaši naroda. Na sve to treba dodati i činjenicu da opozicija i ne postoji. Nju će, kako veruje Stupar, napraviti strane sile kada Vučića budu pustile niz vodu.

Govoreći o najnovijim merama Kriznog štaba u borbi protiv koronavirusa, Stupar ističe da su svi oni koji su u tom timu su naturščici angažovani u Vučićevom projektu.

On je i odgovorio na pitanje jednog tviteraša – na osnovu čega je optimista da će ova vlast veoma brzo da padne.

DLZ možete premijerno da pratite već od 20 sati na portalu Nova.rs i od 23 h na TV Nova S. Televizijske reprize su četvrtkom od 10,30 i subotam od 23 sata.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar