Naš poznati fizičar dr Slobodan Prvanović gost je nove epizode prvog srpskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao.

Sa njim je uvek lako razgovarati, profesor odmah pogađa suštinu.

Aleksandar Vučić je okupator Srbije. Običaj je da strani neprijatelji okupiraju neku zemlju uz pomoć domaćih izdajnika, a kod nas je obrnuto. Vučić je domaći okupator koji radi u saradnji sa stranim izdajnicima. U takvoj situaciji mi živimo – kaže Prvanović.

On ne veruje da će se Vučić ikada povući sa mesta predsednika SNS, ali ne isključuje mogućnost da „kukavički abdicira“ sa mesta predsednika Srbije i kandiduje se za premijera.

Prvanović se, inače, aktivno uključio u izbornu kampanju pošto je bio na poslaničkoj listi Ujedinjeni za pobedu Srbije.

– U prvom trenutku sam odbio ponudu Dragana Đilasa da budem kandidat. Iskreno, nisam hteo dovedem sebe u situaciju da dobijem bube od Marjana Rističevića. Kasnije sam shvatio da ako nešto želim da uradim moram da se uključim aktivno i maksimalno sam dao svoj doprinos u kampanji – ističe Prvanović.

Ne žali mnogo za tim što nije u parlamentu, jer tamo ima mnogo ljudi koji ne razlikuju skupštinsku kupolu od cirkuske šatre.

Prvanović u DLZ otkriva ko ga je iz opozicije razočarao, gde bi Vučić mogao da sretne Cezara i Napoleona, u koji Njutnov zakon bismo mogli da se uzdamo, kao i koja bi to adekvatna funkcija mogla da bude dodeljena Aleksandru Vulinu umesto čelne pozicije u BIA.

Novu epizodu DLZ možete da pogledate na našem portalu i na YouTube već od 20 sati.

***

BONUS VIDEO: Zvaničan stav DLZ o „našoj Zoki“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar