U novoj ŠBB KBB podkast epizodi - ovonedeljni "Masterklas o maštanju" drži nam tandem koji sanja san na javi - osnivači i vlasnici vrhunskog restorana "Koordinata Street" - Sara Biočanin i Stefan Živković. Specifičnost ovog gastronomskog čuda jeste taj što se nalazi na Zemunskoj pijaci. Beli uštirkani stolnjaci i vrhunski specijaliteti locirani su među tezgama, na ulici - baš onako kako je Entoni Burden obožavao.
Junaci ovonedeljne „Šta bi bilo – kada bi bilo“ avanture – Sara i Stefan su pravi „Dream Team“.
Marljivi, vredni, maštoviti i pre svega hrabri mladi ljudi koji su odlučili da daju poslednju šansu ovoj zemlji i da ostanu u njoj tako što su pokrenili svoj privatan biznis i izašli iz okvira „sna za poneti“.
Pred snovima često stavljamo izazov u vidu velikih početnih suma novca – neretko su nam potrebni investitori za naše snove, ali u slučaju njih dvoje – oni su krenuli od nule.
U maloj kuhinji od 13 kvadrata koja se nalazi na Zemunskoj pijaci i gde nije bilo ni mašine za pranje suđa – počeli su da stvaraju gastronomska čuda.
Najpre su zainteresovani mogli da pojedu „Tartar biftek“ na klupi ili neko drugo kompleksno jelo koje pripada jelovniku „fine dining“ restorana – sa nogu. A onda je stigao prvi sto, pa drugi, pa prefinjene čaše za vino pa uštirkani beli stolnjaci – magija je postala stvarna.
O svom putu, o partnerstvu, o hrani kojom nekom možeš da ulepšaš trenutak, dan i život i lepoti trenutka dok još nismo postali roboti – pričamo ove nedelje u 18h.
Dobrodošli sanjari!
Slušamo se i gledamo na sajtu Nova.rs, YouTube kanalu Nova S, kao i na svim podkast platformama.
Dobra priča sledi.
BONUS VIDEO – ŠBB KBB: Tajni život Beograda – dosije Soul Food
Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?
Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare