Specijal je na meniju nove ŠBB KBB epizode u nedelju u 18h. Sledi lista najčitanijih i najprodavanijih knjiga idealnih za poklon za pod jelku.

Bestesler liste su takoreći „barometar“ društva. Presek raspoloženja i potreba građana i uvek usledi iznenađenje ko je na prestižnom mestu broj 1.

I ovoga puta retko ko može i da pretpostavi koja knjiga je najprodavanija.

Iznenađenje je više nego prijatno i najavljuje novi fenomen i dolazak čitave subkulture.

Približavamo se sigurnim korakom manifestaciji „Noć knjige“ koja će se održati od 9. do 11.decembra u knjižarama „Lagune“.

Ekipa serijala ŠBB KBB izašla je na teren i pripremila praktični deo masterklasa o maštanju. Maštu kao i mišiće valja vežbati.

Oprhvani svakodnevicom i svim zavrzlamama koje ona nosi – ponekad mašta zakaže ili zarđa pa vredi primeniti razne tehnike raspirivanja sopstvenih moći vizuelizacije i zamišljanja,

Jedna od najednostavnijih tehnika je odlazak u knjižaru – taj inkubator ideja koji pokreće čulni metabolizam i mehanizam maštanja na angro.

Koje se sve knjige nalaze na 20 mesta bestselera – koji pisci su najtraženiji, ali i razni predlozi van liste biće predstavljeni u ovonedeljnom specijalu ŠBB KBB.

Slušamo se i gledamo na sajtu Nova.rs, YouTube kanalu Nova S, kao i na svim podkast platformama.

Dobra priča sledi.

BONUS VIDEO: ŠBB KBB – Nije sve za svakoga

Komentari

Svi komentari (0)