U novoj epizodi podkasta ŠBB KBB gost je Damir Sertić, masteršef i jedan od vodećih svetskih kuvara. Iz prve ruke ćemo saznati šta treba znati o Mišelinovim zvezdicama i šta je potrebno za osvojiti ih, a šta se desi kada se izgube.
Damir kreira vrhunske specijalitete i kombinuje na prvi pogled nemoguće. Piše jelovnike poput najuzbudljivijeg književnog žanra i bavi se edukacijom mladih ljudi i talenata. U ovom izdanju „Šta bi bilo kad bi bilo“ otkriva kako kesten može da se kombinuje sa jastogom, šta mu je izazov od rečnih nemani za spremiti, kojim danima se u Beogradu jede suši, ali i koje reči iz beogradskog slenga rado koristi, a koje prepoznaje da su stigli iz zagrebačkog i odomaćili se kod nas.
Damir je često na putovanjima, u pokretu, vodi nekoliko hotelskih kuhinja, majstor je i ‘fine dining‘-a u privatnim avionima. Na pitanje kada ima slobodni dan – uzvraća pitanjem – „Šta je slobodan dan?“. Posao mu je pasija 24 sata sedam dana u nedelji.
Dobrodošli na njegov ŠBB KBB masterklas u nedelju u 18h.
Slušamo se i gledamo na sajtu Nova.rs, YouTube kanalu Nova S, kao i na svim podkast platformama.
Dobra priča sledi.
BONUS VIDEO: ŠBB KBB – kada ti dođe u životu da kažeš „Sjašite – odoh da pecam“
Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?
Ostavi prvi komentar