U novoj epizodi podkasta ŠBB KBB - "Šta bi bilo kad bi bilo" gost je masteršef i jedan od najboljih svetskih kuvara Damir Sertić. Svoje putovanje ka Mišelinovim zvezdicama započeo je u ranoj mladosti tragajući za savršenim receptom za picu.

Interesovanje za grafički dizajn za vreme školovanja mu i danas pomaže pri kreiranju jedinstvenih tanjira sa najneverovatnijim ukusima koji ostavljaju goste bez daha, a na takmičenjima mu donose prestižne nagrade.
Član je elitnog udruženja ‘World Master Chef Society‘.
Sa Damirom pričam o tome kako je izgledao njegov razvojni put, ali i o tome koliko je taj posao stresan i opasan. Česti su slučajevi da vrhunski majstori kuhinje samo-sagore.

Na meniju su nam i pitanja vezana za molekularnu gastronomiju, kao i da li je smisleno da postoje veganski ćevapčići i šta mu je zajedničko sa Lejdi Gagom i Severinom.
Ovo su samo neke od tema koje su na jelovniku nove ŠBB KBB epizode čija je premijera u nedelju u 18h.
Slušamo se i gledamo na sajtu Nova.rs, YouTube kanalu Nova S, kao i na svim podkast platformama.
Dobra priča sledi.

BONUS VIDEO: ŠBB KBB – Ponekad i delfin ume da ugrize

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar