Na meniju nove ŠBB KBB podkast epizode nedeljom sledi "Masterklas o maštanju" - vodič nam je Jagoda Jovanovič, stand up komičarka, pisac i žena sa stavom i veoma neobičnim i uzbudljivim životom. kako na srpskom tako i na španskom jeziku. Ona je jedinstvena pojava na ovoj vodenoj kugle koja huji svemirom i jedna neobična sugrađanka.

Jagoda je deo trija „Žene koje pričaju“ (ŽKP) kojima ćemo posvetiti naredne tri ŠBB KBB epizode ovog varljivog uzavrelog leta 2023. u hotelskoj sobi 207 na Terazijama u Beogradu. Na njihovom sajtu za Jagodu kažu:

„Jagoda je bivša diplomatkinja koja je dala otkaz u državnoj firmi i bavi se standap-om i spasavanjem napuštenih pasa sa ulice. Trenutno piše knjigu „Kako da sjebete svoj život u dva jednostavna koraka“.
Živi u Beogradu sa mužem Špancem. ako mislite da je to neobično, čekajte da čujete kako se njihova deca prezivaju. Za neke je Jagoda sila prirode, a za neke budala.

Istina je da Jagoda ni životu ni publici neće ostati dužna.“

U atmosferi društva koja uopšte nije smešna – da li je humor taj koji nam pomaže da spasimo zdrav razUM?
Da li smo zaboravili da se smejemo u ovoj demo verziji države koju vode ljudi operisani od smisla za humor?
Kako se šaliti kada vam pišu strašno uvredljive komentare i otvoreno vas vređaju po komentarima na društvenim mrežama gde se trudite da izmamite osmehe na lice i smeh od srca?
O svemu tome, ali i životu sa suprugom koji dolazi iz Španije, kao i o stand up sceni kod nas i gde se na njoj nalaze devojke – pričamo sa Jagodom u novom izdanju „ŠBB KBB – „Masterklasa o maštanju“ koji poslužujemo premijerno – nedeljom.

Dobrodošli sanjari!

Slušamo se i gledamo na sajtu Nova.rs i YouTube kanalu Nova S.

Dobra priča sledi.

BONUS VIDEO: ŠBB KBB: Pravac Jug

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar