Savo Manojlović u DLZ: Mitroviću i Mariću potrebni staratelji!

Podcast 22. jun. 202211:15
Podeli:

Direktor kampanje u Pokretu „Kreni – Promeni“ Savo Manojlović gost je nove epizode prvog sprskog političkog špageti isterna Dobar, loš, zao.

Pun utisaka posle neposrednog kontakta sa Željkom Mitrovićem u emisiji Pravi ugao RTV Vojvodina, Manojlović je uživao u potpunom SPA DLZ tretmanu koji su mu priredili Marko Vidojković i Nenad Kulačin. Na njihovo ogromno zadovoljstvo, najavio je da će u četvrtak nadležnom sudu podneti zahtev da se utvrdi da li su pomenuti Mitrović, ali i Milomir Marić poslovno sposobni i da li im treba dodeliti starateljstvo.

POGLEDAJTE JOŠ

– Kao dokaz za ovaj moj zahtev, podneću snimak emisiji Pravi ugao u kojem sam gostovao sa Mitrovićem, kao i nekoliko snimaka nastupa Marića na TV Happy – kaže Manojlović.

On kaže da je zadovoljan što su građani Srbije imali prilike da vide kako izgleda neko ko poseduje javno dobro, odnosno nacionalnu frekvenciju.

- Posle njegovog nastupa u emisiji, jasno je da takvom čoveku ne sme da se da javno dobro u ruke. Moram da priznam da sam tokom cele emisije osećao iskreno žaljenje prema Mitroviću, jer je utisak da je pored mene bio živi leš. Naročito sam se tako osećao dok me je hvatao po rukama – dodaje Manojlović.

Prema njegovim rečima, imao je dojavu iz Mitrovićevog okruženja da će njegov adut u nastupu biti da me vređa i isprovocira.

- Nisam naseo na sve te njegove pokušaje, ali moram da priznam da sam bo u čudu kada je rekao da je bio prijatelj sa Oliverom Ivanovićem – napominje Manojlović.

Šta se još dešavalo tokom ovog TV duela, zašto je pokrenuo peticiju da se Pinku i Hepiju oduzme licenca, kada će ući u politiku i da li mu je draži Utisak nedelje ili DLZ, pogledajte već od 20 sati na našem portalu.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Bonus video: DLZ i Slobodan Stupar: Hilova špageti istern završnica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar