Radomir Lazović, poslanik liste „Moramo“ gostovao je ove nedelje na našem portalu, u podkastu Snaga uma, gde je sa Miljanom Nešković razgovarao o fenomenu targetiranja, zloupotrebe medija i svim posledicama sve ntenzivnijih medijskih pritisaka.

Ovom prilikom osvrnuo se činjenicu da masovna zatrpavanja javnosti neistinama, spinovima i fabrikovanim skandalima pomažu u tome da mnoge nedopustive stvari prođu bez sudskog epiloga.

„Cilj je da se ljudi odvrate od političkog delovanja i da se ućutkaju. Ne znam koliko se toga tvoji gledaoci sećaju batinanja na mostu u Šapcu. Znaš koji je sudski epilog toga? Imali smo one slike koje su zgrozile sve… Sudski epilog toga je da je Dobrica Veselinović tužen od strane šefa smene, zato što je snimao policajca kako naređuje da se policija skloni i da omogući batinašima da biju narod“, objasnio je Radomir Lazović.

„Šta ćete na javnom skupu da radite? Da okrenete kameru ka nebu? Šta drugo da radite nego da snimate postupanje onih od kojih vam zavisi bezbednost. Narod je tu očigledno napadnut od strane onih koji su izašli iz službenih kola, pa možemo znati ko su, sa svim onim motkama… I na kraju je ponižavajuće da rezultat svega toga bude tužba protiv Dobrice koji se našao na licu mesta i snimao“, rekao je Lazović i dodao da oni vrlo dobro znaju u šta su ušli i da ne želi da ispadne da kukaju.

Pogledajte celokupno gostovanje Radomira Lazovića u najnovijem izdanju podcasta Snaga uma:

Komentari

Svi komentari (0)