Radomir Lazović, poslanik liste „Moramo“ gostovao je ove nedelje na našem portalu, u podkastu Snaga uma, gde je sa Miljanom Nešković razgovarao o fenomenu targetiranja i dešifrovao spinove koji se u medije plasiraju u okviru medijskog rata između vlasti i opozicije.

Kako je objasnio, do sada je bio optuživan da je zapalio deponiju u Vinči, da mu je pokojni otac bio silovatelj, da je izdajnik i strani plaćenik, da mu je Skupština prvi posao iako radi već 15 godina u kulturi, ali i da radi za kriminalni klan Veljka Belivuka.

„Na prethodnoj sednici Skupštine, mi smo imali situaciju da je u tom trenutku treći čovek iz prve ruke svedočio, odnosno govorio o tome da je država učestvovala u rušenju u Savamali, a to je Veljko Belivuk. Da ljudi znaju, prvo je o tome govorio Aleksandar Vučić, pa se onda šef smene policije dogovorio i priznao da je u tome učestvovao, a tek na kraju je i Belivuk priznao da je učestvovao u tome. Naravno da ćemo mi za skupštinskom govornicom to pomenuti i o tome govoriti. Onda s druge strane dođe napad da mi radimo za Belivuka! Zamislite! Hajde da pogledamo tu jedan kontinuitet. I sada sam na naslovnoj strani istog tog Srpskog telegrafa, na kojoj piše da radim za Belivukov gang“, rekao je Lazović uz objašnjenje da predstavnici vlasti uvek gledaju da skandale koji se njima dešavaju pripišu opoziciji.

Pogledajte celokupno gostovanje Radomira Lazovića u najnovijem izdanju podcasta Snaga uma:

Komentari

Svi komentari (0)