Podeli
Miljana Neskovic
Foto:Nova.rs

Da li savremena politika ima tendenciju da nas sve malo izludi? U razgovoru sa psihologom i voditeljem Draganom Ilićem, Miljana Nešković se osvrće na teme oko kojih se nagonski delimo, poput stavova o koroni i politike.

Zašto se toliko često svađamo, čak i sa najbližim ljudima, oko politike i sličnih “velikih pitanja” nametnutih u medijima? Da li umesto neslaganja možemo da počnemo da tražimo sličnosti? Kako da ostanemo izvan “čoporativnih podela”? Šta da radimo kad uočimo da nas politika udaljava od ljudi sa kojima, uprkos razlika u nekim stavovima, imamo mnogo zajedničkog?

Odgovore na ova pitanja potražite u novoj epizodi podcasta Snaga uma u kojoj je Miljana Nešković na ove teme razgovarala sa kolegom Draganom Ilićem.

O podcastu:

Novinarka Miljana Nešković se sa svojim sagovornicima u podcastu Snaga uma, bavi dilemama na polju očuvanja mentalnog zdravlja, svakodnevnim izazovima, načinima na koje komuniciramo i percipiramo stvarnost, motivacijom i inspiracijom.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar