Penâl s Milojem: O bratu Žigi, basketu s Novicom, Americi…

Podcast 04. nov. 202016:02 > 16:06
Podeli:

Očekivao je da u ovo vreme bude "tamo daleko", da već bude u svojoj prvoj NBA sezoni, ali su okolnosti takve da je Dejan Milojević i dalje u Beogradu, što je bio idealan momenat da nam svrati u "Penâl".

Sjajni mladi trener se proletos oprostio od ekipe Mege, u kojoj je proveo deset godina i stvorio dvocifren broj košarkaša koji sada nastupaju u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi sveta ili su izabrani na draftu.

Rešio je da krene put Amerike, gde je njegovo ime već dobro poznato, s obzirom na to da su iz njegove škole izašli Nikola Jokić, Ivica Zubac, Timoti Luvavu, Boban Marjanović, Goga Bitadze, Vlatko Čančar, ali i Vasilije Micić, Rade Zagorac, Ognjen Jaramaz…

U nešto više od pola sata razgovora obojenog osmehom, Milojević je sa zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs Nebojšom Todorovićem i novinarom Spasojem Veselinovićem razmenio mišljenja o brojnim temama.

Kako je izgledao basket sa Novicom Veličkovićem, kako je bilo družiti se sa Nikolom Žigićem u Valensiji, zašto nije dobro baviti se jednom stvari 24/7, te čime se bavi dok čeka novi angažman poslušajte i pogledajte u novoj epizodi podkasta „Penâl“.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Komentari

Vaš komentar