Pitajte Đuru – Dragoljub Bakić: Beograđani će piti kišnicu

Podcast 12. mar. 202110:01 > 10:29
Podeli:

Beograd na vodi je eksteritorija oteta od građana. Na Makišu ne sme da se zakopa jedan ašov, jer će Beograđani u suprotnom piti kišnicu. Kalemegdan i Stari savski most bi građani trebalo da brane telima. Beogradu nije potreban teški metro koji prevozi samo 10.000 ljudi na sat vremena, takav metro nije isplativ. Sve su to stavovi arhitekte Bakića koje iznosi u ovonedeljnom podkastu Pitajte Đuru.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar