Šta će biti sa nama koji smo primili prvu dozu AstraZeneke, da li da primimo drugu dozu ili da čekamo tromb? Da li je moguće da ni 3 nedelje nisu dovoljne za optimalnu količinu antitela koja bi bila dovoljna da zaštite od korone? Sme li se vakcina primiti kad imaš herpes? Koji test odabrati nakon kompletiranja vakcine? Da li veći imunitet imaju oni koji su preležali koronu ili oni koji prime vakcinu? Ovo su neka od pitanja današnje emisije na koja odgovore daje dr Lejla Stojanović, specijalizant imunologije.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Tagovi

Komentari

Svi komentari (1)