Pitajte Đuru: Zbog neplaćenih kazni u granični pritvor

Podcast 25. jun. 202109:59
Podeli:

Kako izbeći neprijatnost boravka u graničnom pritvoru zbog neplaćenih saobraćajnih kazni? Kako bezbedno stići do mora? Na koji način se meri prosečna brzina na autoputu? Da li policija snima po zakonu prekoračenje brzine? Snose li putari odgovornost za bezbednost i stanje na putevima? Treba li platiti kartu u autobusu u kom ne radi klima? U novom podkastu odgovara Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar