„Pitajte Đuru“ – zašto je biber sprej oružje?

Podcast 30. apr. 202110:05
Podeli:

Hoće li pojedinim poslodavcima pomoć države u vreme kovida izaći na nos? Kada će i na koji način nestati svakodnevne gužve na Batajničkom drumu kod Pupinovog mosta? Ko i na koji način može da kupi i korist biber sprej i šta ukoliko prekorači nužnu odbranu? Šta sa bahatim vozačima koji parkiraju na zelenoj površini? Zašto se pojedinim vozačima ne otvori rampa za elektronsku naplatu putarine? To su neka od najzanimljivijih pitanja novog podcast-a "Pitajte Đuru".

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, svakog četvrtka od 9-10h pozovite 069 893 00 23, ili šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati “problem” u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

 

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcastapple podcastsoundcloud, spotifystitchercastbox i deezer.