Pitajte Đuru: Sva goruća pitanja srpskog školstva na jednom mestu

Podcast 16. sep. 202109:52 > 10:13
Podeli:

Šta traže prosvetari protestujući svake jeseni i zašto ništa ne dobijaju? U kakvom je stanju naša prosveta? Ima li online nastava nekih prednosti? Znaju li profesori, deca i učenici da koriste tablete? Zašto samo beogradska deca dobijaju besplatne tablete? Proizvodi li obrazovni sistem nepotrebne kadrove? Čemu novi zakon o ćirilici? Gošća podcasta "Pitajte Đuru" je Jasna Janković iz Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar