Pitajte Đuru: Šta grad radi povodom ekocida u bari Reva?

Podcast 14. maj. 202110:01 > 10:17
Podeli:

Šta su obećanja Uprave za veterinu sa sastanka sa udruženjima za zaštitu životinja koji ukazuju na kriminal? Zašto su stanovnici naselja Kijevo Kneževac izgradnjom obilaznice odsečeni od Ibarske magistrale? Ko ima pravo na oslobađanje od poreza pri kupovini prvog stana? Šta će grad učiniti povodom ekocida u bari Reva? Ko kontroliše debljinu asfalta? Može li se uknjižiti nepokretnost nakon 13 godina od promene vlasnika?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar