Pitajte Đuru: Problemi sa očitavanjem ličnih karata, MUP ne reaguje

Podcast 10. sep. 202110:07
Podeli:

Zašto su uvođenjem institucije Upravnika uvedeni novi nameti, upravniku onemogućen pristup i uvid u račun zgrade, a Gradsko stambeno zadržalo naplatu održavanja i pri tom ingerencije prebacilo na upravnika? Može li se povući odluka o odricanju od nasledstva? Kako neke agencije za promet nekretnina mešetare sa kaparom za kupovinu stana? Kome prijaviti zaostao šut nakon završenih radova? Sve češći slučajevi problema sa očitavanjem ličnih karata, MUP ne reaguje. Kome se obratiti za objedinjenu tužbu protiv države koja je umanjila stečene penzije? Kome se obratiti za postavljanje kontejnera za đubre na javnim površinama?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar