Pitajte Đuru: Ognjen Radonjić o autonomiji univerziteta

Podcast 09. apr. 202110:12
Podeli:

U vremenu kada 70% mladih želi da napusti Srbiju, profesora Ognjena Radonjića pitamo o stanju našeg obrazovnog sistema, pratimo li svet, kakvo je stečeno znanje naših studenata, košta li studiranje mnogo u odnosu na ono šta nam pruža, kako se izboriti za autonomiju univerziteta, šta profesori čine povodom svega toga.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar