Pitajte Đuru: Na Kolubari umesto kiše padaju opiljci

Podcast 03. sep. 202111:13
Podeli:

Gde vozači GSP-a vrše nuždu? Kako se izboriti sa investitorom koji nije obezbedio gradilište? Šta pada umesto kiše u okolini Kolubare? Kako suvo stablo može da ugrozi nečiji život zbog nenadležnosti? Kako se izboriti sa agresivnim čoporom pasa lutalica? Kome prijaviti upravnika zgrade koji je novac za održavanje zadržao za sebe? Šta kad zajednička struja poskupi za 200%? Kako Gradsko stambeno raspolaže našim novcem? Zašto tate ne mogu da posećuju mame u porodilištu?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar