Pitajte Đuru: Kako Srbija brine o proizvođačima paradajza?

Podcast 16. jul. 202111:23
Podeli:

Kako nadležni menjaju urbanističke planove i uništavaju zelene površine pred najezdom investitora? Kako Srbija brine o proizvođačima paradajza? Zašto nema stajališta na Savskom trgu u pravcu Zemuna za linije 83 i 78? Kako gledati kanale Nova S, Nova S Sport i Sport Klub preko WIFI MTS optičkog interneta? Zašto javni beležnici nisu otvorili poseban šalter zbog velikog interesovanja za overu diploma, i da li je tako loša organizacija posledica činjenice da je overa po zakonu besplatna? Zašto u Beogradu nema dovoljno kanti za smeće? Da li će se ikad spojiti biciklističkom stazom Karaburma i centar Beograda?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar