Pitajte Đuru: Kako se računa procenat vakcinisanih u Srbiji

Podcast 16. apr. 202110:03 > 10:06
Podeli:

U novom podcastu odgovaramo na vaša pitanja. Da li se procenat obolelih i vakcinisanih u Srbiji računa prema 8,7 ili 6,9 miliona stanovnika? Da li Batutovi podaci u vezi koronavirusa obuhvataju podatke sa Kosova ili ne? Sme li izvršitelj da "legne" na 2/3 primanja? Kako JKP Vodovod može da odobri priključak za vodu, ako nema uslova za kanalizaciju? Zašto cene goriva u Srbiji skaču, dok cena sirove nafte miruje? Zašto je gorivo u Bosni jeftinije za 40 dinara nego u Srbiji? Zašto se rampe za elektronsku naplatu putarine ne otvaraju svaki put?

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar