Pitajte Đuru: Kako do subvencionisane stolarije?

Podcast 23. jul. 202111:51
Podeli:

Kako do subvencionisane stolarije? Ko će moći da učestvuje na konkursu? Sem stolarije, šta će još moći da se menja? Znači li da će nakon zamene potrošač biti energetski efikasan? Ko će birati prodavce i izvođače radova? Ko će kontrolisati sprovođenje projekta? Hoće li biti novih rokova? Zašto Beograd kasni u sprovođenju? Koji su uslovi konkursa i ko ih određuje? Šta je sa ugradnjom solarnih panela? Na ova i ostala pitanja odgovara Zoran Lakićević, državni sekretar Ministarstva rudarstva i energetike.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar