Pitajte Đuru: Hoće li biti ukinut „Šešeljev porez“ na luksuzne automobile

Podcast 07. okt. 202113:26
Podeli:

Stanovnici Ostružnice mole za semafor, predsednik opštine odgovara: mogu samo Patrijarha da dovedem da osvešta put dok neko ne pogine. Šta kad komšija popravlja automobile 24h dnevno? Ko kontroliše rad semafora čiji interval zelenog traje 15 sekundi? Kako se izboriti za seču osušenog stabla koji ugrožava bezbednost prolaznika? Hoće li se ukinuti tzv. Šešeljev porez na "luksuzne" automobile? Kome se obratiti za postavljanje kontejnera? Ima li novčane nadoknade za roditelje mrtvorođenog deteta u osmom mesecu trudnoće? Stanovnicima Ostružnice godinama obećavaju postavljanje semafora na Obrenovačkom drumu na kom je stradalo nekoliko pešaka.

Teme podcasta koji vodi Đuro Svilar su sve ono što svakog pojedinca tišti, pitanja na koja nije mogao naći odgovor, problemi za koje nadležne službe nisu imale razumevanja ni htenja da ih reše. Između ostalog, Komunalne teme, školstvo, zdravstvo, pravne nedoumice, zaštita potrošača….dakle od pojedinačnog problema ka opštem rešenju. Cilj nije kritika već rešenje.

Ako želite da budete moji saradnici i novinari na terenu, šaljite pitanja, fotografije, snimke na FB, Twitter, Instagram Pitajte Đuru ili šaljite pitanja na email: [email protected], a tu je i Viber broj na koji možete pisati ili slati „problem“ u vidu fotografije ili videa sa terena, 069 893 00 23.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar