Prekazi: Nemci su Nemci, a kod nas igraju tatini sinovi

Podeli:

Legenda Partizana i jugoslovenskog fudbala Dževad Prekazi pričao je, kao gost podcasta "Penâl", o stanju u našem fudbalu i o EURO 2020.

PROČITAJTE JOŠ

Čuveni ofanzivac trenutno je član stručnog štaba U21 reprezentacije Srbije čiji je selektor Zvonko Živković. Prekazi svojim iskustvom i te kako može da pomogne u razvoju budućih asova našeg fudbala, koji su nedavno imali i proveru protiv olimpijske reprezentacije Brazila.

Između ostalog, osvrnuo se i na budućnost naše odbrane u kojoj je izdvojio Savu Čestića iz Kelna, dok je biranim rečima komentarisao i Dušana Vlahovića, ali nije štedeo „mamine i tatine sinove“.

Što se tiče Evropskog prvenstva (11. jun-11. jul), kao glavne favorite za titulu vidi Nemačku, a veruje i da bi fudbaleri Turske potencijalno mogli do senzacije kao Grčka 2004. godine.

Još dosta toga zanimljivog naveo je Prekazi u novom izdanju podcasta „Penâl“, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar