„Bekovi sa EURO 2020 za novu eru modernog fudbala“

Podcast 09. jul. 202116:00 > 18:49
Podeli:

Čovek koji daje poseban pečat prenosima fudbalskih utakmica i koji već decenijama na neki način "živi" sa svim ljubiteljima fudbala - Gojko Andrijašević gost je podcasta "Penâl".

Odigrano je 50 utakmica na EURO 2020, došli smo do same završnice, ostala je još ta jedna, najveća utakmica. Finale je zakazano za nedelju od 21 sat, igraće Engleska i Italija na „Vembliju“ uz prenost na Nova S.

Finale će raditi i čovek koji je sinonim za prenose fudbalsih utakmica.

PROČITAJTE JOŠ

U šali je rečeno da je ispratio svako EP do sada, ali svakako mečevima daje poseban pečat. Andrijašević je priznao kako su njegove simpatije, kada nema naših, uvek na strani Italijana i Engleza, otkrio je i zašto.

„Azuri“ su šampione Evrope jedino bili 1968. godine, sada igraju kao nikad pre, vezali su 33 pobeda pod komandom Roberta Mančinija, imaju timski duh i igru za tron.

Samo jednom su eliminisani u polufinalu i zasluženo idu po titulu, usred Londona.

Engleze kapitenski predvodi Hari Kejn, koji se sa 10 golova izjednačio sa rekorderom Garijem Linekerom po broju pogodaka na velikim takmičenjima u dresu reprezentacije.

Ko je još oduševio Gojka Andrijaševića i zašto će bekovi sa EURO 2020 promeniti fudbal saznaćete u novom izdanju podcasta „Penâl„, a sa njim je razgovarao zamenik urednika sportske rubrike Nova.rs, Nebojša Todorović.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox i deezer.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar