Podeli
Jelena Đoković Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Prošlo je dva meseca od početka saradnje našeg portala sa magazinom "Original", koji se bavi toplim ljudskim pričama i podseća nas na teme i ljude koji su vrlo često u ovom brzom svetu marginalizovani, a ne bi trebalo da budu. Platforma Original, koja je ideja i projekat Jelene Đoković, podržava preduzetništvo, mlade i kreativne ličnosti u našem društvu kroz brojne projekte koji su besplatni za sve ljude koji žele edukaciju i lični razvoj.

U sklopu ove saradnje u našem studiju počeo je da se snima podcast “Originalni Glas” čiji je autor i voditelj Jelena Đoković. Svake nedelje u 20h na portalu nova.rs i sajtu magazina “Original”, možete pratiti Jelenin podcast i originalne ljude koji su njeni gosti, a čije teme vas sigurno neće ostaviti ravnodušnima.

ORIGINALNI GLAS PODCASTI

“Kad smo sklopili saradnju sa magazinom “Original” i kad se snimao prvi Jelenin podcast, verovao sam da radimo nešto dobro, što se i pokazalo odmah nakon emitovanja prve epizode. Jelenini podcasti su pronašli svoju publiku koja ih sa nestrpljenjem čeka, što se potvrđuju i desetine hiljada pregleda na njenim video snimcima. Nakon prve epizode bio sam prijatno iznenađen koliko se ona dobro snašla u voditeljskoj ulozi i njenom smirenom energijom koju uspeva da prenese na gledaoce i slušaoce. Delovalo je kao da je već godinama pred kamerama. Ovo je saradnja s kojom je nova.rs veoma ponosna, jer se na sve načine trudimo da budemo drugačiji i svetla tačka u medijskom mraku. Sa našim sadržajem i Jeleninim “Originalnim glasom”, siguran sam da ćemo da svetlimo sve jače”,  rekao je Veselin Simonović glavni i odgovorni urednik portala nova.rs.

U novoj 2021. godini “Originalni glas” nastavlja sa emitovanjem na portalu nova.rs i sajtu magazina Original nedeljom u 20 časova. Jelenina gošća u večrašnjem podcastu je Brana Antović, a zašto je ona originalna i šta sve možete naučiti od nje, pogledajte u 20h na portalu nova.rs.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar